There was an error in this gadget

*singWITHme*

mornin'!^^/

really am not good in early morning

beh2 lgk time sahur tek TT

xtauk la knk, i just love making my hair all messed up^^

lekak d shampoo pn aku kdg2 biar ny mcm ya jak

hahaha

jgn rusak, jd la

cuz am thinking of dyeing my hair this raya^^

warna pa cak owh? hurmmm
:mThinking:

digi campus

lapa eyh...

anyway starting this week aku pake number baru

so lak aku text ngn tak org number br aku

tp sapa2 yg aku terlupak ya sorry...

mun nak contact aku ndah

mintak number aku either dr ejort or max^^

babo time posa tok eyh

x ku prasan aku terpakey baju tebalit! hahah
:mHaha:
so, thats it 4 now

xda idea nk d post lam blog aku recently

ya lambat jak nk update

sorry guys^^

2nd ramadhan

marek dah start kita berpuasa

aku bukan main ssh mok angkat sahur

ya lah, brapa lamak dah x angkat awal gya
:mTorchlight:
so u guys, aku mok wish ktk org SELAMAT BERPUASA

aku hope aku dapat posa penoh la taun tok

lak raya atang umah!!

***muka lekak saho***
ngeee....:mJahat:

Must watch!

arghh!! tok nyuroh aku kin geram mok blaja guitar bass!!!

gla aku jealous ngn ompuan tok!TT

p nya ng best la main guitar bass! glaaaaa!!!:mHantuk:

sorry for not posting any entries for few days

aku nk kata busy x la jwak

p ylh kdg2 malas mok online

2, 3 ari tok aku ng boring glak2 cuz klas aku pn bok start jwak

so benda nk k blaja ya suma lom ready even homework pn blom ada gk:mHihi:

tgh2 aku layap depan laptop tek aku tetangga file lamak masa aku form 2 dolok
haha..maseh aku simpan file tok

ng aku sayang gla2 la

time ya aku, filzah n mimah jak ada file tok

ng penoh ngn pic2 anime d print mek org la^^ hehe
aku sa maybe gk ada yg maseh igt ngn file aku tok ng ku salu mbak time skolah lok

bla bukak jak content nya bok ku igt lmk dah aku x draw comic agk

2 taun ya!!! keras dah tangan!
:mStudy:

so i've decided to continue my manga...or making a new one^^hee...

aahh~~~maybe a new one^^ (^v^)/

3rd time

My internet was acting up, but I can finally post now

All through the night:mTorchlight:

Dah 3 ari aku demam, arap ok la turun poly sok.

Upa ng serabai abis la aku 2 3 ari tok

Ntam demam x gago aku nk be make up kuar town

Malas aku nk gago, ha3

In a way, you got to see the real me:mFlu:

....... !! ......

gained weight


huh! skinny for only 2 months n aku ngepam balit! wow!

i've to start low carbs diet again...

i was so overwhelmed by my own temptations TT:mCry:

 
Keep Walking. Citrus Pink Blogger Theme Design By LawnyDesignz Powered by Blogger